Wie is Petra?

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra en sinds 2011 ben ik mijn eigen bedrijf 4 Ever Foto gestart. Ik ben eerst begonnen als freelance fotograaf, toen ik een website wilde laten maken kwam ik erachter dat dit een hele investering was.
Aangezien het in de winter wat rustiger was met fotograferen besloot ik mezelf te gaan verdiepen in het websites maken en ik kwam erachter dat ik dit geweldig vond!

Na flink wat cursussen en de eerste klanten aan een website geholpen te hebben, waagde ik de stap in 2015 om mij volop te richten op het maken van websites en ging ik verder onder de naam 4 Ever Webdesign. Ik richt mij met  name op de starters en de ondernemers die geen gedoe willen maar gewoon een professioneel website.

Wat is mijn doel?

Mijn hoofddoel is het maken van websites en webshops voor beginnende ondernemers. Ik werk met de leukste klanten en doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme. Ik ben DE persoon waar beginnende ondernemers naartoe kunnen gaan met al hun technische vragen. Ik ben een bron van ideeën en sparren met mijn klant vind ik altijd leuk! Mijn klant kan altijd bij mij terecht als er vragen zijn, ik zeg altijd: domme vragen zijn er niet! Samen met mijn klant maken we een succes van zijn of haar website, webshop of online leeromgeving. Ik wil beginnende ondernemers zo goed mogelijk helpen hun droom uit te laten komen, want als hun droom uitkomt dan is er ook een stukje van mijn droom gerealiseerd.

Privé

Ik ben gelukkig getrouwd en een trotse moeder van een dochter. Ik lees graag, en op litarituur na,  vind ik alles leuk of het nu fictie, horror, thriller of een roman is, met een boek ben ik gelukkig. Naast lezen vind ik wandelen heerlijk en dan is mijn camera natuurlijk altijd bij me want ook al ben ik geen freelance fotograaf meer ik vind het nog steeds fantastisch om foto’s te maken. Al sinds mijn jeugd is zeilen ook een hobby van me, alhoewel ik een paar jaar geleden mijn zeilboot heb verkocht, heeft dit nog steeds een speciaal plekje in mijn hart.  We hebben als huisdier een kat, een echte lieverd die we uit het asiel hebben gehaald en die ons veel vreugde brent.