Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. 

Mijn ratio maakte mijn leven kapot en nam iedereen in mijn directe omgeving mee in de vrije val. Ik heb geleerd om mijn ratio te herkennen en me bewust te zijn dat ik mijn ratio alleen in de praktische zin nodig heb. Niet om mijn gevoelens weg te denken, niet om mij te voeden met angst voor iets wat ik in mijn hoofd bedacht heb en niet om mij te hechten aan bezittingen of geld. Het resultaat: ik heb alles wat mijn hartje begeert. Dat deel ik graag met jou’.

Onze retraites

ME-Time Proeverij

Wij bieden dit nu aan met 50% korting!
Normale prijs is €99,– nu slechts €49,50  Wil je deelnemen, meld je dan snel aan via onderstaand formulier. VOL=VOL!

Meer informatie

Retraite in Friesland

We heten je van harte welkom op onze superleuke locatie in het prachtige, waterrijke Friesland. Omgeven door water is het een garantie voor een weekje optimaal genieten van jouw ME-time.                       

Retraite in Doetinchem

Gun jezelf een paar dagen ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.  

Meer informatie

Retraite Andalusië-Zuid Spanje

De accommodatie die wij hebben gekozen, is een traditioneel, authentiek landhuis, gelegen in het centrum van Talará in de Lecrin Vallei en vlakbij de Sierra Nevada.

Meer informatie

Finding Balance & Peace

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Discover You Happiness

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Take a Free Session Today

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Contact

Address

1235 Divi St #1351
San Francisco, CA 93153